Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034

Tytuł: Класифікація біотехнологій харчових продуктів
Authors: Юкало, А.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Юкало, В.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Класифікація біотехнологій харчових продуктів / А. Юкало, Л. Сторож, К. Дацишин, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 49. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Iukalo A., Storozh L., Datsishin K., Iukalo V. (2012) Klasyfikatsiia biotekhnolohii kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 49 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Tom: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Data wydania: 5-gru-2012
Date of entry: 11-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664
Zakres stron: 49
Główna strona: 49
Strona końcowa: 49
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi