Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034

Título: Класифікація біотехнологій харчових продуктів
Authors: Юкало, А.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Юкало, В.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Класифікація біотехнологій харчових продуктів / А. Юкало, Л. Сторож, К. Дацишин, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 49. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Iukalo A., Storozh L., Datsishin K., Iukalo V. (2012) Klasyfikatsiia biotekhnolohii kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 49 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Data de edición: 5-Dec-2012
Date of entry: 11-Feb-2016
Editor: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664
Page range: 49
Start page: 49
End page: 49
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados