このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034

タイトル: Класифікація біотехнологій харчових продуктів
著者: Юкало, А.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Юкало, В.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Класифікація біотехнологій харчових продуктів / А. Юкало, Л. Сторож, К. Дацишин, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 49. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Iukalo A., Storozh L., Datsishin K., Iukalo V. (2012) Klasyfikatsiia biotekhnolohii kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 49 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
発行日: 5-12月-2012
Date of entry: 11-2月-2016
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664
Page range: 49
Start page: 49
End page: 49
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034
Content type: Article
出現コレクション:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。