Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


蝏�� 1-14 隞� 14.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�
蝚血���辣:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Laboratory Instructions202013-六月-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Conference Abstract26-五月-202230-十二月-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Conference Abstract27-四月-201828-五月-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Methodical recommendations五月-201824-六月-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations十月-202013-六月-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-十二月-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Handbook201927-八月-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-六月-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Article十一月-20161-十二月-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
蝏�� 1-14 隞� 14.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�