Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-107 зі 107 (час пошуку: 0.011 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Monograph202229-гру-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Monograph202410-кві-2024Мікрофлора замороженої риби імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна
Methodical recommendations20237-чер-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-20227-чер-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Course of lectures201919-чер-2024Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекційКрупа, Ольга Миколаївна

Розкриття

за датою випуску
за мовами