Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506

Назва: Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг
Інші назви: Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services
Автори: Кирич, Н.
Погайдак, О.
Kyrych, N.
Pohaydak, O.
Бібліографічний опис: Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).
Bibliographic description: Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 29-жов-2014
Дата внесення: 22-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
УДК: 658.62.018
Діапазон сторінок: 211-212
Початкова сторінка: 211
Кінцева сторінка: 212
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506
Перелік літератури: 1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28.
2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12.
References: 1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28.
2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.