Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506
Titulua: | Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг |
Beste titulu batzuk: | Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services |
Egilea: | Кирич, Н. Погайдак, О. Kyrych, N. Pohaydak, O. |
Bibliographic description (Ukraine): | Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері). |
Bibliographic description (International): | Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Gordailuaren-data: | 29-Oct-2014 |
Date of entry: | 22-Jan-2016 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 658.62.018 |
Page range: | 211-212 |
Start page: | 211 |
End page: | 212 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506 |
References (Ukraine): | 1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28. 2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12. |
References (International): | 1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28. 2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12. |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212.pdf | 519,53 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212.djvu | 28,13 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212__COVER.png | 529,48 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.