このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506

タイトル: Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг
その他のタイトル: Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services
著者: Кирич, Н.
Погайдак, О.
Kyrych, N.
Pohaydak, O.
Bibliographic description (Ukraine): Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).
Bibliographic description (International): Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
発行日: 29-10月-2014
Date of entry: 22-1月-2016
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 658.62.018
Page range: 211-212
Start page: 211
End page: 212
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506
References (Ukraine): 1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28.
2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12.
References (International): 1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28.
2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12.
Content type: Article
出現コレクション:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。