Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирич, Н.uk
dc.contributor.authorПогайдак, О.uk
dc.contributor.authorKyrych, N.uk
dc.contributor.authorPohaydak, O.uk
dc.coverage.temporal29-30 жовтня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal29-30 October 2014uk
dc.date.accessioned2016-01-22T14:53:18Z-
dc.date.available2016-01-22T14:53:18Z-
dc.date.created2014-10-29uk
dc.date.issued2014-10-29uk
dc.identifier.citationКирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506-
dc.format.extent211-212uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleПосилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послугuk
dc.title.alternativeStrengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and servicesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc658.62.018uk
dc.relation.references1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28.uk
dc.relation.references2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12.uk
dc.relation.referencesen1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28.uk
dc.relation.referencesen2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12.uk
dc.identifier.citationenKyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian].uk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage211uk
dc.citation.epage212uk
dc.citation.conferenceⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.