Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506

Rexistro de metadatos completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorКирич, Н.uk
dc.contributor.authorПогайдак, О.uk
dc.contributor.authorKyrych, N.uk
dc.contributor.authorPohaydak, O.uk
dc.coverage.temporal29-30 жовтня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal29-30 October 2014uk
dc.date.accessioned2016-01-22T14:53:18Z-
dc.date.available2016-01-22T14:53:18Z-
dc.date.created2014-10-29uk
dc.date.issued2014-10-29uk
dc.identifier.citationКирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506-
dc.format.extent211-212uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleПосилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послугuk
dc.title.alternativeStrengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and servicesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc658.62.018uk
dc.relation.references1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28.uk
dc.relation.references2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12.uk
dc.relation.referencesen1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28.uk
dc.relation.referencesen2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12.uk
dc.identifier.citationenKyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian].uk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage211uk
dc.citation.epage212uk
dc.citation.conferenceⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Aparece nas ColecciónsXVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados