Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506
| Tytuł: | Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг |
| Inne tytuły: | Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services |
| Authors: | Кирич, Н. Погайдак, О. Kyrych, N. Pohaydak, O. |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері). |
| Bibliographic description (International): | Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 29-paź-2014 |
| Date of entry: | 22-sty-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
| UDC: | 658.62.018 |
| Zakres stron: | 211-212 |
| Główna strona: | 211 |
| Strona końcowa: | 212 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28. 2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12. |
| References: | 1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28. 2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12. |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212.pdf | 519,53 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212.djvu | 28,13 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| ConfTNTU_2014_Kyrych_N-Strengthening_a_companys_211-212__COVER.png | 529,48 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.