Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328
Назва: | Вплив фруктових порошків на якість помадних мас |
Інші назви: | The impact of fruit powders on the quality of fondant mass |
Автори: | Янчик, Марія Нєміріч, Олександра Гавриш, Андрій Солонуха, Юлія Цьома, Марина Ianchyk, Maria Niemirich, Olexandra Havrysh, Andriy Solonuha, Julia Tsyoma, Marina |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Вплив фруктових порошків на якість помадних мас / Марія Янчик, Олександра Нєміріч, Андрій Гавриш, Юлія Солонуха, Марина Цьома // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Ianchyk M., Niemirich O., Havrysh A., Solonuha J., Tsyoma M. (2015) Vplyv fruktovykh poroshkiv na yakist pomadnykh mas [The impact of fruit powders on the quality of fondant mass]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 223 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 19-тра-2015 |
Дата внесення: | 21-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19–21 травня 2015 року |
УДК: | 663.916 |
Діапазон сторінок: | 223 |
Початкова сторінка: | 223 |
Кінцева сторінка: | 223 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223.pdf | 229,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223.djvu | 21,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223__COVER.png | 555,81 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.