Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчик, Марія | uk |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра | uk |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій | uk |
dc.contributor.author | Солонуха, Юлія | uk |
dc.contributor.author | Цьома, Марина | uk |
dc.contributor.author | Ianchyk, Maria | uk |
dc.contributor.author | Niemirich, Olexandra | uk |
dc.contributor.author | Havrysh, Andriy | uk |
dc.contributor.author | Solonuha, Julia | uk |
dc.contributor.author | Tsyoma, Marina | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T15:00:18Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T15:00:18Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Вплив фруктових порошків на якість помадних мас / Марія Янчик, Олександра Нєміріч, Андрій Гавриш, Юлія Солонуха, Марина Цьома // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328 | - |
dc.format.extent | 223 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Вплив фруктових порошків на якість помадних мас | uk |
dc.title.alternative | The impact of fruit powders on the quality of fondant mass | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 663.916 | uk |
dc.identifier.citationen | Ianchyk M., Niemirich O., Havrysh A., Solonuha J., Tsyoma M. (2015) Vplyv fruktovykh poroshkiv na yakist pomadnykh mas [The impact of fruit powders on the quality of fondant mass]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 223 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 223 | uk |
dc.citation.epage | 223 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223.pdf | 229,69 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223.djvu | 21,18 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Conf_2015_Ianchyk_M-The_impact_of_fruit_powders_223__COVER.png | 555,81 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.