Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323
Назва: | Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів |
Інші назви: | The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight |
Автори: | Стоянова, Ольга Зубкова, Катерина Короленко, Віра Stoyanova, Olga Zubkova, Kateruna Korolenko, Vira |
Приналежність: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Стоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Stoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 19-тра-2015 |
Дата внесення: | 21-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19–21 травня 2015 року |
УДК: | 664.038 |
Діапазон сторінок: | 217-218 |
Початкова сторінка: | 217 |
Кінцева сторінка: | 218 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp |
Перелік літератури: | 1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32. 2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp 3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12. |
References: | 1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32. 2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp 3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Stoyanova_O-The_use_of_quality_systems_217-218.pdf | 490,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Stoyanova_O-The_use_of_quality_systems_217-218.djvu | 30,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Stoyanova_O-The_use_of_quality_systems_217-218__COVER.png | 482,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.