Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСтоянова, Ольгаuk
dc.contributor.authorЗубкова, Катеринаuk
dc.contributor.authorКороленко, Віраuk
dc.contributor.authorStoyanova, Olgauk
dc.contributor.authorZubkova, Katerunauk
dc.contributor.authorKorolenko, Virauk
dc.coverage.temporal19–21 травня 2015 рокуuk
dc.date.accessioned2016-01-21T14:59:40Z-
dc.date.available2016-01-21T14:59:40Z-
dc.date.created2015-05-19uk
dc.date.issued2015-05-19uk
dc.identifier.citationСтоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323-
dc.format.extent217-218uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.relation.urihttp://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.titleЗастосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервівuk
dc.title.alternativeThe use of quality systems HACCP in production of new snack air-tightuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.038uk
dc.relation.references1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.uk
dc.relation.references2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.relation.references3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12.uk
dc.relation.referencesen1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32.uk
dc.relation.referencesen2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.relation.referencesen3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12.uk
dc.identifier.citationenStoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.citation.spage217uk
dc.citation.epage218uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»uk
Ebben a gyűjteményben:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!