Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323

Rexistro de metadatos completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorСтоянова, Ольгаuk
dc.contributor.authorЗубкова, Катеринаuk
dc.contributor.authorКороленко, Віраuk
dc.contributor.authorStoyanova, Olgauk
dc.contributor.authorZubkova, Katerunauk
dc.contributor.authorKorolenko, Virauk
dc.coverage.temporal19–21 травня 2015 рокуuk
dc.date.accessioned2016-01-21T14:59:40Z-
dc.date.available2016-01-21T14:59:40Z-
dc.date.created2015-05-19uk
dc.date.issued2015-05-19uk
dc.identifier.citationСтоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323-
dc.format.extent217-218uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.relation.urihttp://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.titleЗастосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервівuk
dc.title.alternativeThe use of quality systems HACCP in production of new snack air-tightuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.038uk
dc.relation.references1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.uk
dc.relation.references2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.relation.references3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12.uk
dc.relation.referencesen1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32.uk
dc.relation.referencesen2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccpuk
dc.relation.referencesen3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12.uk
dc.identifier.citationenStoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.citation.spage217uk
dc.citation.epage218uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»uk
Aparece nas ColecciónsКонференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados