Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323

Назва: Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів
Інші назви: The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight
Автори: Стоянова, Ольга
Зубкова, Катерина
Короленко, Віра
Stoyanova, Olga
Zubkova, Kateruna
Korolenko, Vira
Приналежність: Херсонський національний технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Стоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Stoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Дата публікації: 19-тра-2015
Дата внесення: 21-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19–21 травня 2015 року
УДК: 664.038
Діапазон сторінок: 217-218
Початкова сторінка: 217
Кінцева сторінка: 218
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
Перелік літератури: 1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.
2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12.
References: 1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32.
2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.