กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320
ชื่อเรื่อง: | Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Food products of purposeful prophylactic action |
ผู้แต่ง: | Salavelis, Alla Pavlovskiy, Sergey Салавелис, Алла Павловский, Сергей |
Affiliation: | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина |
Bibliographic description (Ukraine): | Салавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Salavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
วันที่เผยแพร่: | 19-พฤษ-2015 |
Date of entry: | 21-มกร-2016 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19–21 травня 2015 року |
UDC: | 613.292 – 035 |
Page range: | 213-214 |
Start page: | 213 |
End page: | 214 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320 |
References (Ukraine): | 1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38 2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с. |
References (International): | 1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38 2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p. |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.pdf | 457,98 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.djvu | 32,21 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214__COVER.png | 512,96 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น