กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320

ชื่อเรื่อง: Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Food products of purposeful prophylactic action
ผู้แต่ง: Salavelis, Alla
Pavlovskiy, Sergey
Салавелис, Алла
Павловский, Сергей
Affiliation: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Bibliographic description (Ukraine): Салавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Salavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 19-พฤษ-2015
Date of entry: 21-มกร-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19–21 травня 2015 року
UDC: 613.292 – 035
Page range: 213-214
Start page: 213
End page: 214
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320
References (Ukraine): 1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38
2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с.
References (International): 1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38
2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p.
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.pdf457,98 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.djvu32,21 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214__COVER.png512,96 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น