Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320
Назва: | Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия |
Інші назви: | Food products of purposeful prophylactic action |
Автори: | Salavelis, Alla Pavlovskiy, Sergey Салавелис, Алла Павловский, Сергей |
Приналежність: | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина |
Бібліографічний опис: | Салавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Salavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 19-тра-2015 |
Дата внесення: | 21-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19–21 травня 2015 року |
УДК: | 613.292 – 035 |
Діапазон сторінок: | 213-214 |
Початкова сторінка: | 213 |
Кінцева сторінка: | 214 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320 |
Перелік літератури: | 1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38 2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с. |
References: | 1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38 2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.pdf | 457,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.djvu | 32,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214__COVER.png | 512,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.