Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320

Назва: Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия
Інші назви: Food products of purposeful prophylactic action
Автори: Salavelis, Alla
Pavlovskiy, Sergey
Салавелис, Алла
Павловский, Сергей
Приналежність: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Бібліографічний опис: Салавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Salavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Дата публікації: 19-тра-2015
Дата внесення: 21-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19–21 травня 2015 року
УДК: 613.292 – 035
Діапазон сторінок: 213-214
Початкова сторінка: 213
Кінцева сторінка: 214
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320
Перелік літератури: 1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38
2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с.
References: 1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38
2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.