Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Salavelis, Alla | uk |
dc.contributor.author | Pavlovskiy, Sergey | uk |
dc.contributor.author | Салавелис, Алла | uk |
dc.contributor.author | Павловский, Сергей | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:59:21Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T14:59:21Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Салавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320 | - |
dc.format.extent | 213-214 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия | uk |
dc.title.alternative | Food products of purposeful prophylactic action | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 613.292 – 035 | uk |
dc.relation.references | 1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38 | uk |
dc.relation.references | 2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38 | uk |
dc.relation.referencesen | 2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p. | uk |
dc.identifier.citationen | Salavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 213 | uk |
dc.citation.epage | 214 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.pdf | 457,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214.djvu | 32,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Salavelis_A-Food_products_of_purposeful_213-214__COVER.png | 512,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.