Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSalavelis, Allauk
dc.contributor.authorPavlovskiy, Sergeyuk
dc.contributor.authorСалавелис, Аллаuk
dc.contributor.authorПавловский, Сергейuk
dc.coverage.temporal19–21 травня 2015 рокуuk
dc.date.accessioned2016-01-21T14:59:21Z-
dc.date.available2016-01-21T14:59:21Z-
dc.date.created2015-05-19uk
dc.date.issued2015-05-19uk
dc.identifier.citationСалавелис А. Пищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действия / Алла Салавелис, Сергей Павловский // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213-214. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7320-
dc.format.extent213-214uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.titleПищевые продукты целенаправленного лечебно -профилактического действияuk
dc.title.alternativeFood products of purposeful prophylactic actionuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc613.292 – 035uk
dc.relation.references1.Козлова А.В., Цыганова Т.Б. Конструирование мучных кондитерских. изделий профилактического назначения. Конд.пр-во.2006,№3,с.36-38uk
dc.relation.references2.Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых продуктов. М. Легкая и пищевая пр-ть.1981,216с.uk
dc.relation.referencesen1.Kozlova A.V., Tsyhanova T.B. Konstruirovanie muchnykh konditerskikh. izdelii profilakticheskoho naznacheniia. Kond.pr-vo.2006,No 3,P.36-38uk
dc.relation.referencesen2.Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh produktov. M. Lehkaia i pishchevaia pr-t.1981,216p.uk
dc.identifier.citationenSalavelis A., Pavlovskiy S. (2015) Pishchevye produkty tselenapravlennoho lechebno -profilakticheskoho deistviia [Food products of purposeful prophylactic action]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 213-214 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationОдесская национальная академия пищевых технологий, Украинаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.citation.spage213uk
dc.citation.epage214uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»uk
Розташовується у зібраннях:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.