Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535
| Titre: | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | 
| Autre(s) titre(s): | Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments | 
| Auteur(s): | Balotska, Aliaxandr Labkova, Maryna Болотько, Александр Лобкова, Марина  | 
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"  | 
| Date de publication: | 8-oct-2015 | 
| Date of entry: | 21-déc-2015 | 
| Editeur: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015  | 
| UDC: | 637.5 339.13  | 
| Page range: | 213 | 
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Content type: | Article | 
| Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.pdf | 148,45 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.djvu | 14,07 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213__COVER.png | 481,08 kB | image/png | Voir/Ouvrir | 
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.