Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Balotska, Aliaxandr | uk |
dc.contributor.author | Labkova, Maryna | uk |
dc.contributor.author | Болотько, Александр | uk |
dc.contributor.author | Лобкова, Марина | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:44:18Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:44:18Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535 | - |
dc.format.extent | 213 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | uk |
dc.title.alternative | Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.5 | uk |
dc.subject.udc | 339.13 | uk |
dc.identifier.citationen | Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.pdf | 148,45 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.djvu | 14,07 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213__COVER.png | 481,08 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.