กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525

ชื่อเรื่อง: Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP
ผู้แต่ง: Приліпко, Т. М.
Данчук, В. В.
Супрович, Т. М.
Prilipko, T. M.
Danchuk, V. V.
Suprovich, T. M.
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет
Bibliographic description (Ukraine): Приліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Prilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 619
614.31
637.12.04/.07
Page range: 194-195
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.pdf461,96 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.djvu26,05 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195__COVER.png521,49 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น