Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПриліпко, Т. М.uk
dc.contributor.authorДанчук, В. В.uk
dc.contributor.authorСупрович, Т. М.uk
dc.contributor.authorPrilipko, T. M.uk
dc.contributor.authorDanchuk, V. V.uk
dc.contributor.authorSuprovich, T. M.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:43:07Z-
dc.date.available2015-12-21T14:43:07Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationПриліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525-
dc.format.extent194-195uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleКонтроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРuk
dc.title.alternativeQuality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCPuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc619uk
dc.subject.udc614.31uk
dc.subject.udc637.12.04/.07uk
dc.identifier.citationenPrilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університетuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.