กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469

ชื่อเรื่อง: Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat
ผู้แต่ง: Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія
Vinnikova, Lydmila
Pronkina, Kseniya
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 628.16.086.2.097.6
637.52.035
Page range: 102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.pdf173,85 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.djvu58,21 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102__COVER.png1,41 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น