Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469

Titre: Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Autre(s) titre(s): Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat
Auteur(s): Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія
Vinnikova, Lydmila
Pronkina, Kseniya
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 628.16.086.2.097.6
637.52.035
Page range: 102
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.