Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
| Titolo: | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте |
| Titoli alternativi: | The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough |
| Autori: | Gurinova, Tatyana Samuylenko, Tatyana Zhdanova, Anastasiya Самуйленко, Татьяна Гуринова, Татьяна Жданова, Анастасия |
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data: | 8-ott-2015 |
| Date of entry: | 21-dic-2015 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 664.64 |
| Page range: | 95 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.pdf | 149,14 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.djvu | 15,01 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95__COVER.png | 524,84 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.