Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gurinova, Tatyana | uk |
dc.contributor.author | Samuylenko, Tatyana | uk |
dc.contributor.author | Zhdanova, Anastasiya | uk |
dc.contributor.author | Самуйленко, Татьяна | uk |
dc.contributor.author | Гуринова, Татьяна | uk |
dc.contributor.author | Жданова, Анастасия | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:35:51Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:35:51Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465 | - |
dc.format.extent | 95 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте | uk |
dc.title.alternative | The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.64 | uk |
dc.identifier.citationen | Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.pdf | 149,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.djvu | 15,01 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95__COVER.png | 524,84 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.