Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
Заглавие: | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте |
Други Заглавия: | The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough |
Автори: | Gurinova, Tatyana Samuylenko, Tatyana Zhdanova, Anastasiya Самуйленко, Татьяна Гуринова, Татьяна Жданова, Анастасия |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата на Публикуване: | 8-Окт-2015 |
Date of entry: | 21-Дек-2015 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.64 |
Page range: | 95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.pdf | 149,14 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95.djvu | 15,01 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Gurinova_T-The_influence_of_the_liquid_95__COVER.png | 524,84 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.