กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464

ชื่อเรื่อง: Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season
ผู้แต่ง: Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Tsisaryk, Orysya
Musiy, Lubov
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.236
Page range: 93-94
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.pdf300,26 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.djvu29,96 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94__COVER.png511,2 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น