このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
タイトル: | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року |
その他のタイトル: | Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season |
著者: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Tsisaryk, Orysya Musiy, Lubov |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
発行日: | 8-10月-2015 |
Date of entry: | 21-12月-2015 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.236 |
Page range: | 93-94 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.pdf | 300,26 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.djvu | 29,96 kB | DjVu | 見る/開く | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94__COVER.png | 511,2 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。