Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цісарик, Орися | uk |
dc.contributor.author | Мусій, Любов | uk |
dc.contributor.author | Tsisaryk, Orysya | uk |
dc.contributor.author | Musiy, Lubov | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:35:44Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:35:44Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464 | - |
dc.format.extent | 93-94 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | uk |
dc.title.alternative | Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.236 | uk |
dc.identifier.citationen | Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.pdf | 300,26 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.djvu | 29,96 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94__COVER.png | 511,2 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.