Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
Tytuł: | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення |
Inne tytuły: | Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
Authors: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Bondarenko, T. A. Ryzhkova, T. N. |
Akcesoria: | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна |
Cytat: | Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637. 12’639 637.055 |
Zakres stron: | 80-81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.pdf | 396,3 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.djvu | 23,31 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81__COVER.png | 514,98 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi