Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
| Título: | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення |
| Outros títulos: | Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
| Authors: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Bondarenko, T. A. Ryzhkova, T. N. |
| Affiliation: | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data de edición: | 8-Oct-2015 |
| Date of entry: | 21-Dec-2015 |
| Editor: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637. 12’639 637.055 |
| Page range: | 80-81 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.pdf | 396,3 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
| FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.djvu | 23,31 kB | DjVu | Ver/abrir | |
| FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81__COVER.png | 514,98 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados