Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна | uk |
dc.contributor.author | Zolotukhina, Inna | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:33:28Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:33:28Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Золотухіна І. Дослідження процесу заморожування м’якого морозива / Інна Золотухіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 58-59. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445 | - |
dc.format.extent | 58-59 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Дослідження процесу заморожування м’якого морозива | uk |
dc.title.alternative | Studies freezing soft ice-cream | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 663.674 | uk |
dc.subject.udc | 663.911.3 | uk |
dc.identifier.citationen | Zolotukhina I. (2015) Doslidzhennia protsesu zamorozhuvannia miakoho morozyva [Studies freezing soft ice-cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 58-59 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Zolotukhina_I-Studies_freezing_soft_58-59.pdf | 302,52 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Zolotukhina_I-Studies_freezing_soft_58-59.djvu | 51,32 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Zolotukhina_I-Studies_freezing_soft_58-59__COVER.png | 509,23 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!