Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442

Titre: Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини
Autre(s) titre(s): Modern technologiesof restructured meat productes
Auteur(s): Гринченко, Наталя Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Grinchenko, Natalia
Kamsulina, Natalia
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гринченко Н. Г. Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини / Наталя Геннадіївна Гринченко, Наталія Валеріївна Камсуліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 52-53. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Grinchenko N., Kamsulina N. (2015) Suchasni tekhnolohii restrukturovanykh napivfabrykativ na osnovi miasnoi syrovyny [Modern technologiesof restructured meat productes]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 52-53 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.521.4
Page range: 52-53
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.