このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | uk |
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | uk |
dc.contributor.author | Grinchenko, Natalia | uk |
dc.contributor.author | Kamsulina, Natalia | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:33:03Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:33:03Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Гринченко Н. Г. Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини / Наталя Геннадіївна Гринченко, Наталія Валеріївна Камсуліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 52-53. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442 | - |
dc.format.extent | 52-53 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини | uk |
dc.title.alternative | Modern technologiesof restructured meat productes | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.521.4 | uk |
dc.identifier.citationen | Grinchenko N., Kamsulina N. (2015) Suchasni tekhnolohii restrukturovanykh napivfabrykativ na osnovi miasnoi syrovyny [Modern technologiesof restructured meat productes]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 52-53 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Grinchenko_N-Modern_technologiesof_52-53.pdf | 299,43 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
FSI_2015_Grinchenko_N-Modern_technologiesof_52-53.djvu | 28,72 kB | DjVu | 見る/開く | |
FSI_2015_Grinchenko_N-Modern_technologiesof_52-53__COVER.png | 466,92 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。