Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441
Tytuł: | Дозрівання голландського сиру в розчинах меду |
Inne tytuły: | Ripening of dutch cheese in honeysolution |
Authors: | Лисенко, Г. Л. Бусол, Л. В. Гейда, І. М. Lysenko, A. L. Busol, L. V. Geida, I. M. |
Affiliation: | Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.305 664.8.034 |
Zakres stron: | 50-51 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с. |
References: | 1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51.pdf | 299,01 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51.djvu | 29,62 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51__COVER.png | 540,28 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi