Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441

Tytuł: Дозрівання голландського сиру в розчинах меду
Inne tytuły: Ripening of dutch cheese in honeysolution
Authors: Лисенко, Г. Л.
Бусол, Л. В.
Гейда, І. М.
Lysenko, A. L.
Busol, L. V.
Geida, I. M.
Affiliation: Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.305
664.8.034
Zakres stron: 50-51
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с.
References: 1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi