Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисенко, Г. Л. | uk |
dc.contributor.author | Бусол, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Lysenko, A. L. | uk |
dc.contributor.author | Busol, L. V. | uk |
dc.contributor.author | Geida, I. M. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:32:56Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:32:56Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441 | - |
dc.format.extent | 50-51 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Дозрівання голландського сиру в розчинах меду | uk |
dc.title.alternative | Ripening of dutch cheese in honeysolution | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.305 | uk |
dc.subject.udc | 664.8.034 | uk |
dc.relation.references | 1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p. | uk |
dc.identifier.citationen | Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51.pdf | 299,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51.djvu | 29,62 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Ripening_of_dutch_cheese_50-51__COVER.png | 540,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.