Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438
Заглавие: | Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру |
Други Заглавия: | Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat |
Автори: | Сарібєкова, Ю. Г. Куник, О. М. Семешко, О. Я. Saribyekova, Yu. Kunik, A. Semeshko, O. |
Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сарібєкова Ю. Г. Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру / Ю. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, О. Я. Семешко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 46. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Saribyekova Yu., Kunik A., Semeshko O. (2015) Doslidzhennia vplyvu vysokoenerhetychnoi dyskretnoi obrobky na fizyko-khimichni vlastyvosti vovnianoho zhyru [Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 46 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата на Публикуване: | 8-Окт-2015 |
Date of entry: | 21-Дек-2015 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 665.238 |
Page range: | 46 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46.pdf | 149,77 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46.djvu | 15,84 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46__COVER.png | 521,17 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.