Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorСарібєкова, Ю. Г.uk
dc.contributor.authorКуник, О. М.uk
dc.contributor.authorСемешко, О. Я.uk
dc.contributor.authorSaribyekova, Yu.uk
dc.contributor.authorKunik, A.uk
dc.contributor.authorSemeshko, O.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:32:35Z-
dc.date.available2015-12-21T14:32:35Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationСарібєкова Ю. Г. Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру / Ю. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, О. Я. Семешко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 46. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438-
dc.format.extent46uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жируuk
dc.title.alternativeResearch of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fatuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc665.238uk
dc.identifier.citationenSaribyekova Yu., Kunik A., Semeshko O. (2015) Doslidzhennia vplyvu vysokoenerhetychnoi dyskretnoi obrobky na fizyko-khimichni vlastyvosti vovnianoho zhyru [Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 46 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
Enthalten in den Sammlungen:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.