Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429
Título: | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією |
Outros títulos: | Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil |
Autor: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією / Анастасія Лялик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 30-31. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Lialyk A. (2015) Deiaki fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky syrkovoi pasty zbahachenoi llianoiu oliieiu [Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data: | 8-Out-2015 |
Date of entry: | 21-Dez-2015 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 663.05 |
Page range: | 30-31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. IY. Кислое молоко с пчелиным медом / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2010. – Т.ХХ. Сер. – В.2. − С.177-185. 2. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. I. / Кислое молоко с овсяными хлопьями / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2009. – Т.48. − С.169-174. 3. Машкін М.І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів / М.І. Машкін, Н.М. Париш // Навчальне видання. − К.: Вмща освіта, 2006. – 351.: іл. |
References (International): | 1. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. IY. Kisloe moloko s pchelinym medom, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2010. – T.KhKh. Ser. – V.2. − P.177-185. 2. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. I., Kisloe moloko s ovsianymi khlopiami, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2009. – V.48. − P.169-174. 3. Mashkin M.I. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv, M.I. Mashkin, N.M. Parysh, Navchalne vydannia. − K.: Vmshcha osvita, 2006. – 351.: il. |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lialyk_A-Some_physical_chemical_and_30-31.pdf | 293,53 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Lialyk_A-Some_physical_chemical_and_30-31.djvu | 21,16 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Lialyk_A-Some_physical_chemical_and_30-31__COVER.png | 496,28 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.