Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівнаuk
dc.contributor.authorLialyk, Anastasiiauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:30Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:30Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЛялик А. Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією / Анастасія Лялик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 30-31. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429-
dc.format.extent30-31uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДеякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюuk
dc.title.alternativeSome physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oiluk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.05uk
dc.relation.references1. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. IY. Кислое молоко с пчелиным медом / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2010. – Т.ХХ. Сер. – В.2. − С.177-185.uk
dc.relation.references2. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. I. / Кислое молоко с овсяными хлопьями / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2009. – Т.48. − С.169-174.uk
dc.relation.references3. Машкін М.І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів / М.І. Машкін, Н.М. Париш // Навчальне видання. − К.: Вмща освіта, 2006. – 351.: іл.uk
dc.relation.referencesen1. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. IY. Kisloe moloko s pchelinym medom, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2010. – T.KhKh. Ser. – V.2. − P.177-185.uk
dc.relation.referencesen2. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. I., Kisloe moloko s ovsianymi khlopiami, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2009. – V.48. − P.169-174.uk
dc.relation.referencesen3. Mashkin M.I. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv, M.I. Mashkin, N.M. Parysh, Navchalne vydannia. − K.: Vmshcha osvita, 2006. – 351.: il.uk
dc.identifier.citationenLialyk A. (2015) Deiaki fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky syrkovoi pasty zbahachenoi llianoiu oliieiu [Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 30-31 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюяuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.