Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427

Tytuł: Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції
Inne tytuły: The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality
Authors: Деркач, А.
Стадник, І.
Derkach, A.
Stadnuk, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Деркач А. Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції / А. Деркач, І. Стадник // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 27-28. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Derkach A., Stadnuk I. (2015) Doslidzhennia vplyvu valkovoho nahnitannia na yakist hotovoi produktsii [The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 27-28 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.653.1
Zakres stron: 27-28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi