このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorДеркач, А.uk
dc.contributor.authorСтадник, І.uk
dc.contributor.authorDerkach, A.uk
dc.contributor.authorStadnuk, I.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:17Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:17Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationДеркач А. Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції / А. Деркач, І. Стадник // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 27-28. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427-
dc.format.extent27-28uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукціїuk
dc.title.alternativeThe investigation ofimpact of dough roller injectionon production qualityuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.653.1uk
dc.identifier.citationenDerkach A., Stadnuk I. (2015) Doslidzhennia vplyvu valkovoho nahnitannia na yakist hotovoi produktsii [The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 27-28 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。