กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6423

ชื่อเรื่อง: Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products
ผู้แต่ง: Потапов, Володимир
Євлаш, Вікторія
Potapov, Volodymyr
Evlash, Viktoriya
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Потапов В. Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів / Володимир Потапов, Вікторія Євлаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 21-22. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Potapov V., Evlash V. (2015) Vplyv sposobu sushinnia na formuvannia porystosti roslynnykh produktiv [Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 21-22 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.8.047
Page range: 21-22
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6423
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
References (Ukraine): 1. Потапов В.А. Кинетика явлений переноса в процесс сушки: монографія - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Германия. 2013, - 319 с.
2. Гинзбург, А.С. Массовлагообменниє характеристики пищевых продуктов: справочник / А.С.Гинзбург, И.М.Савина – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1982.- 280 с.
References (International): 1. Potapov V.A. Kynetyka yavlenyi perenosa v protsess sushky: monograph - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Hermanyia. 2013, - 319 p.
2. Hinzburh, A.S. Massovlahoobmenniie kharakteristiki pishchevykh produktov: spravochnik, A.S.Hinzburh, I.M.Savina – M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1982.- 280 p.
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22.pdf402,75 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22.djvu31,53 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22__COVER.png530,41 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น