Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6423
Tytuł: | Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів |
Inne tytuły: | Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products |
Authors: | Потапов, Володимир Євлаш, Вікторія Potapov, Volodymyr Evlash, Viktoriya |
Akcesoria: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Cytat: | Потапов В. Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів / Володимир Потапов, Вікторія Євлаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 21-22. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Potapov V., Evlash V. (2015) Vplyv sposobu sushinnia na formuvannia porystosti roslynnykh produktiv [Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 21-22 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.8.047 |
Zakres stron: | 21-22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6423 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Потапов В.А. Кинетика явлений переноса в процесс сушки: монографія - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Германия. 2013, - 319 с. 2. Гинзбург, А.С. Массовлагообменниє характеристики пищевых продуктов: справочник / А.С.Гинзбург, И.М.Савина – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1982.- 280 с. |
References: | 1. Potapov V.A. Kynetyka yavlenyi perenosa v protsess sushky: monograph - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Hermanyia. 2013, - 319 p. 2. Hinzburh, A.S. Massovlahoobmenniie kharakteristiki pishchevykh produktov: spravochnik, A.S.Hinzburh, I.M.Savina – M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1982.- 280 p. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22.pdf | 402,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22.djvu | 31,53 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Potapov_V-Influence_of_drying_method_21-22__COVER.png | 530,41 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi