Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/506
| Titolo: | Mатематичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок |
| Titoli alternativi: | Mathematical modeling of non-stationary heat transfer for baking process of thin flat pastry blanks |
| Autori: | Громик, А. Gromyk, A. |
| Bibliographic description (Ukraine): | Громик А. Математичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.Громик // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 4. — С. 146-154. — (математичне моделювання.математика. фізика). |
| Data: | 2009 |
| Date of entry: | 22-giu-2010 |
| Editore: | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| UDC: | 519.6 |
| Parole chiave: | теплоперенос інтеграл Лапласа перетворення Фур’є температурні поля heat transfer Laplace’s integral Fourier transformations temperature fields |
| Abstract: | Розглянуто математичну модель нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз нестаціонарних температурних полів для нагрівальної плити й заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагрівання за різними напрямками з урахуванням частотних характеристик нагрівання. Mathematical model of non-stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of non-stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. |
| URI: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/506 |
| ISSN: | 1727-7108 |
| Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ |
| Publications status : | Опубліковано раніше |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Вісник ТДТУ, 2009, Том 14, № 4 |
File in questo documento:
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.