Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Громик, А. | - |
dc.contributor.author | Gromyk, A. | - |
dc.date.accessioned | 2010-06-22T13:25:38Z | - |
dc.date.available | 2010-06-22T13:25:38Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Громик А. Математичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.Громик // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 4. — С. 146-154. — (математичне моделювання.математика. фізика). | uk |
dc.identifier.issn | 1727-7108 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/506 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто математичну модель нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз нестаціонарних температурних полів для нагрівальної плити й заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагрівання за різними напрямками з урахуванням частотних характеристик нагрівання. | uk |
dc.description.abstract | Mathematical model of non-stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of non-stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.subject | теплоперенос | uk |
dc.subject | інтеграл Лапласа | uk |
dc.subject | перетворення Фур’є | uk |
dc.subject | температурні поля | uk |
dc.subject | heat transfer | uk |
dc.subject | Laplace’s integral | uk |
dc.subject | Fourier transformations | uk |
dc.subject | temperature fields | uk |
dc.title | Mатематичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок | uk |
dc.title.alternative | Mathematical modeling of non-stationary heat transfer for baking process of thin flat pastry blanks | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ | en |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.status | Опубліковано раніше | uk |
dc.subject.udc | 519.6 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2009, Том 14, № 4 |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.