このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/506
Título : | Mатематичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок |
Otros títulos : | Mathematical modeling of non-stationary heat transfer for baking process of thin flat pastry blanks |
Autor : | Громик, А. Gromyk, A. |
Bibliographic description (Ukraine): | Громик А. Математичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.Громик // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 4. — С. 146-154. — (математичне моделювання.математика. фізика). |
Fecha de publicación : | 2009 |
Date of entry: | 22-jun-2010 |
Editorial : | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 519.6 |
Palabras clave : | теплоперенос інтеграл Лапласа перетворення Фур’є температурні поля heat transfer Laplace’s integral Fourier transformations temperature fields |
Resumen : | Розглянуто математичну модель нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз нестаціонарних температурних полів для нагрівальної плити й заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагрівання за різними напрямками з урахуванням частотних характеристик нагрівання. Mathematical model of non-stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of non-stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. |
URI : | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/506 |
ISSN : | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Вісник ТДТУ, 2009, Том 14, № 4 |
Ficheros en este ítem:
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.