Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/506

Titre: Mатематичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок
Autre(s) titre(s): Mathematical modeling of non-stationary heat transfer for baking process of thin flat pastry blanks
Auteur(s): Громик, А.
Gromyk, A.
Bibliographic description (Ukraine): Громик А. Математичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.Громик // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 4. — С. 146-154. — (математичне моделювання.математика. фізика).
Date de publication: 2009
Date of entry: 22-jui-2010
Editeur: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 519.6
Mots-clés: теплоперенос
інтеграл Лапласа
перетворення Фур’є
температурні поля
heat transfer
Laplace’s integral
Fourier transformations
temperature fields
Résumé: Розглянуто математичну модель нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз нестаціонарних температурних полів для нагрівальної плити й заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагрівання за різними напрямками з урахуванням частотних характеристик нагрівання.
Mathematical model of non-stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of non-stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics.
URI/URL: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/506
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Collection(s) :Вісник ТДТУ, 2009, Том 14, № 4



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.