Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/506
Titre: | Mатематичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок |
Autre(s) titre(s): | Mathematical modeling of non-stationary heat transfer for baking process of thin flat pastry blanks |
Auteur(s): | Громик, А. Gromyk, A. |
Bibliographic description (Ukraine): | Громик А. Математичне моделювання нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.Громик // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 4. — С. 146-154. — (математичне моделювання.математика. фізика). |
Date de publication: | 2009 |
Date of entry: | 22-jui-2010 |
Editeur: | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 519.6 |
Mots-clés: | теплоперенос інтеграл Лапласа перетворення Фур’є температурні поля heat transfer Laplace’s integral Fourier transformations temperature fields |
Résumé: | Розглянуто математичну модель нестаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз нестаціонарних температурних полів для нагрівальної плити й заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагрівання за різними напрямками з урахуванням частотних характеристик нагрівання. Mathematical model of non-stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of non-stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. |
URI/URL: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/506 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Вісник ТДТУ, 2009, Том 14, № 4 |
Fichier(s) constituant ce document :
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.