Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422
Titel: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
Övriga titlar: | Method for making apple-oat ice-cream Способ производства яблочно-овсяного мороженого |
Författare: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Matsko, Liubov Mykhailivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Zarko, Volodymyr Illich Зарко, Владимир Ильич Мацько, Любовь Михайловна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч (Україна) - опубл. 25.12.2012. Patent 76225 UA, MPK A23G 9/00. Method for making apple-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Zarko Volodymyr Illich, Matsko Liubov Mykhailivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012. Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Способ производства яблочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Зарко Владимир Ильич, Мацько Любовь Михайловна (Украина) - опубл. 25.12.2012. |
Utgivningsdatum: | 25-dec-2012 |
Date of entry: | 24-sep-2014 |
Nyckelord: | A23G 9/00 заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво суміші для них |
Sammanfattning: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці протягом 19-20 хв. направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422 |
Övriga identifikatorer: | 76225 |
Copyright owner: | ® Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч |
Content type: | Other |
Samling: | 2012 |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 170,2 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 47 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 364,92 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!